Sport

Milojević: Gledali smo Bajernu u oči! Degenek: Da je ušla ona Marinova...

Crvena zvezda je poražena od Bajerna u Minhenu sa 3:0, ali igrom nije razočarala. Nedostajalo je malo više koncentracije i tačnosti u dodavanjima u završnici napada, a toga je svjestan i trener Vladan Milojević.

Milojević: Gledali smo Bajernu u oči! Degenek: Da je ušla ona Marinova...
FOTO: PHILIP GUELLAND/EPA

Prvo poluvrijeme smo bili u niskoj zoni, imali smo Bajern tu gdje smo željeli, ali bila je slaba cirkulacija lopte koju smo željeli, morali smo u tranziciji bolje da reagujemo. Kada se izgubi prva lopta nastane strah od nove greške. Primili smo taj gol u prvom poluvremenu, a u pauzi sam rekao sam momcima da treba da igramo, nije sramota izgubiti od Bajerna, ali moramo da se borimo. Žao mi je što smo primili drugi i treći gol, jer smo tako pokvarili utisak. Gledali smo Bajernu u oči, a nije lako igrati ovdje, na ovom stadionu. Idemo dalje, okrećemo se narednim utakmicama – istakao je Milojević.

Strateg beogradskog tima je svestan da se greške u Ligi šampiona skupo plaćaju.

– Drugi gol primili smo iz naše greške, treći je pad koncentracije. Treba da naučimo da je na ovom nivou to tako i moramo da u ostalim utakmkicama smanjimo te propuste – dodao je Milojević.

Foto: PHILIPP GUELLAND/EPA
Foto: PHILIPP GUELLAND/EPA

Štoper Miloš Degenek smatra da je njegova ekipa odigrala dobro, a takođe žali što je njegov tim primio tri gola.

– Nismo zaslužili da izgubimo 3:0. Istina je da su domaći imali mnogo više prilika, ali da je ušla ona Marinova kod 1:0 ne bi se završilo ovako. Previše lako smo primili drugi i treći gol, ali to je sve škola. Igrali smo na kontranapad i imali smo prilike, a domaćini su dominirali. Igrali smo jako dobro i u prvom i u drugom poluvremenu, čestitke saigračima, a hvala i navijačima što su došli u veklikom broju da nas podrže. Nadam se da će u narednim utakmicama biti još bolje – rekao je Degenek.