Sport

Milošević: Uvijek je zadovoljstvo doći u Republiku Srpsku

Poslije pobjede protiv Zvijezde 09 od 2:0 šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan partijom koju su prikazali njegovi igrači u Ugljeviku.

Milošević: Uvijek je zadovoljstvo doći u Republiku Srpsku
FOTO: A. DIMITRIJEVIC/RAS SRBIJA

Bilo nam je izuzetno važno da igrači dobro istrče utakmicu, jer su im još uvijek teške noge, a to je po sparnom vremenu još više došlo do izražaja. Iako je rezultat bio u drugom planu dobro je u psihološkom smislu što smo ostvarili pobjedu. Bio je ovo odličan trening protiv Zvijezde 09 koja je takođe u procesu stvaranja tima. Sve ovo još uvijek je početak i rano je da govorimo o timu, taktici i nekim stvarima o kojima ćemo moći da pričamo tek za dvadesetak dana. Priliku da zaigraju u nastavku meča su dobili mlađi igrači i oni su pokazali da se na njih može ozbiljno računati – rekao je Milošević.

Na stadionu u Ugljeviku okupilo se oko 2.000 ljudi, a većina njih došla je da bodri crno-bijele.

– Uvijek mi je veliko zadovoljstvo da dođem u Republiku Srpsku u kojoj Partizan ima dosta navijača što se i danas vidjelo na tribinama. Ekipa Zvijezde 09 je pravi domaćin i zbog toga se svi ovdje zaista osećamo kao kod svoje kuće – dodao je Milošević.