Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MITROVIĆ IMA NOVI KLUB? Reprezentativac Srbije ostaje u Premijer ligi, ali postoji JEDAN USLOV

Sport
Autor:

Foto: Nigel Roddis/EPA

Fudbaleri Fulama poslije samo godinu dana u eliti ispali su iz Premijer lige, a “kolibarima” nisu pomogle ni partije Aleksandra Mitrovića, koji je najbolji strelac ekipe ove sezone.

Fulam je ispao u Čempionšip, zajedno sa Hadersfildom, a izvjesno je da u drugom rangu engleskog fudbala neće igrati reprezentativac Srbije, koji ima ponuda klubova iz Premijer lige.

Pominjao se Vest Hem, u konkurenciji je i Everton, a među zainteresovanim stranama već duže je i Brajton.

Ovog četvrtka je engleski “Miror” prenio da Brajton nije daleko od obezbjeđivanja potpisa napadača “orlova” i da bi mogao da ga dobije već narednog ljeta.

Mitrović bi tako mogao da ostane u Premijer ligi, ali samo pod jednim uslovom, a to je da fudbaleri Brajtona u naredna dva kola obezbjede opstanak u elitnom rangu. Uspiju li u tome, Mitrović će biti veoma blizu dolaska u njihove redove.

Ne treba zaboraviti ni to da je korpulentni napadač već imao ponude iz Kine, koje su finansijski moćnije i ostaje da se vidi da li će moći da ih odbije.

Što se Fulama tiče, “kolibari” će sigurno pokušati da zadrže Aleksandra Mitrovića u svojim redovima, ali je pitanje koliko je ta mogućnost realna, jer naredne sezone neće igrati u Premijer ligi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO