Sport

Mustapić uigrava novi tim Mladosti

Košarkaški klub Mladost u novoj sezoni igraće u znatno izmjenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu.

Mustapić uigrava novi tim Mladosti
FOTO: KK MLADOST

Ekipa iz Mrkonjić Grada je poražena u provjeri protiv Čelika 67:73 (18:22; 12:20; 19:17; 18:14). Jedini problem su lakše povrede Gojka Sudžuma i Đorđa Aleksića koji su propustili ovaj duel. 

Nakon ovog meča ekipa putuje u Mostar na turnir koji organizuje Zrinjski.  Trener Tihomir Mustapić imaće zadatak da uigra novi tim jer ima osam novih košarkaša.

– Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom priprema, ostvarili smo zacrtane zadatke i djeluje mi da smo pogodili karakter novih igrača. Pred nama je proces uigravanja, a nakon duela sa Čelikom i učešća na turniru u Mostaru siguran sam da ćemo imati jasniju sliku oko mogućnosti novog tima. Za sad sam zadovoljan zalaganjem, jasno je da nakon dobrih sezona nismo finansijski mogli zadržati naše igrače iako smo željeli da imamo okosnicu tima. Ono što nas raduje je činjenica da su svi oni otišli u finansijski jače klubove, a na nama je da ovaj preostali dio priprema odradimo što volje i nadoknadimo to što smo malo kasnili sa početkom priprema – istakao je trener Mustapić.

On je naveo da očekuje dogovor nadležnih oko starta lige.

Dres Mladosti nosiće Nemanja Milošević, Đorđe Aleksić, David Maran, Sreten Kljajić, Boris Milić, Đorđe Tomić, Nemanja Kapetanović, David Marković, Miloš Vraneš, Dušan Jotić, Gojko Sudžum i Miljan Marković.

Prihvati notifikacije