Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NA STUBU SRAMA Fudbaler se napio na korona žurci, pa slupao džip

Sport
Autor:

Foto PETER POWELL /EPA

Džek Griliš nije baš bio “dobar” posljednjih dana. Naime, sada se javio i izvinio zbog gluposti koje je napravio sve dok je kršio pravila koje je sajvetovala Vlada zbog virusa korona.

Ovaj fudbaler Aston Vile je napustio kuću kako bi se sastao sa prijateljem tokom vikenda, uprkos instrukcijama da se ostane kod kuće. Da je samo to, ne bi bio toliki problem kakav jeste…

Naime, kod nekadašnjeg saigrača Rosa Mekormaka se prvo raskalašno ponašao tokom “korona žurke”, a onda je pijan slupao 70.000 funti vrijedan džip, a pritom je oštetio i dva automobila na parkingu. Sve se završilo tako što je taj veliki stan u kom je organizovana žurka, jutro kasnije posjetila čak i policija.

I zato je Griliš poželeo da se svima izvini zbog svog ponašanja.

-Želim svima da kažem kako sam duboko osramoćen zbog svega što se dogodilo tokom vikenda. Znam da je teško vrijeme da se svi trenutno zaključavaju u svojim stanovima. Ja sam dobio sam poziv od prijatelja koji je tražio da dođem kod njega. Glupo sam pristao na to. Ne želim da iko napravi istu grešku kao i ja, pa preporučujem svima sve da ostanu kod kuće i da slijede pravila i smjernice koji su traženi od nas”.

Zato je Griliš tražio od svih da prate te upute i rekao je da će ih i sam poštovati u budućem periodu.

-Nadam se da će svi prihvatiti moje izvinjenje i da možemo da krenemo dalje kako bi u skoroj budućnosti mogli ponovo uživamo ​​u svemu nakon što sve ovo prođe-rekao je Griliš.

(Mozzartsport)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO