Sport

POHVALIO BEOGRADSKI TIM Kanjas: Sa Zvezdom sam ostvario san

Iako je otpisan od trenera Dejana Stankovića, fudbaler Hoze Kanjas je u intervju za špansku Marku nahvalio beogradski tim i istakao da je u njemu ostvario svoj san – zaigrao u Ligi šampiona .

POHVALIO BEOGRADSKI TIM Kanjas: Sa Zvezdom sam ostvario san
FOTO ANDREJ CUKIC/EPA

U karijeri sam igrao za dobre klubove, smatram da sam imao dosta sreće, ali je Liga šampiona ispunjenje sna. Zadovoljan sam što sam ostavio svoj trag, zaključio je vezista Crvene zvezde.

Španac je još pod ugovorom sa Zvezdom, a trenutno je u izolaciji u svojoj zemlji a dobio je dodatni odmor.

– Zvezda je istorijski klub, bivši prvak Evrope, uvijek se bori za trofeje i ja sam ponosan što sam prvi Španac u takvom klubu. Ali dolaskom Dejana Stankovića moja situacija se promijenila, rekao mi je da ne računa na mene i dobio sam dozvolu da doputujem u Španiju na 10 dana. Baš kada sam želeo da se vratim proglašene su vanredne mjere i dobio sam dozvolu kluba da ostanem u Španiji i da radim po individualnom programu, izjavio je Kanjas za „Marku“.

Ipak Španac ističe da je u potrazi za novim klubom.Bivši fudbaler PAOK-a, Betisa, Espanjola i Svonsija pridružio se apelima za poštovanje mjera u doba pandemije.

– Situacija je veoma ozbiljna i ljudi još uvijek ne shvataju koliko je važno poštovati sve mjere kako bi se spriječilo dalje širenje virusa.