Fudbal

PREMIJERA Ten Hag prvi put govorio kao menadžer Junajteda

Erik ten Hag prvi put je govorio kao menadžer Mančester junajteda. Klupska televizija Crvenih đavola objavila je prvi intervju sa novim šefom struke.

PREMIJERA Ten Hag prvi put govorio kao menadžer Junajteda
FOTO: VINCE MIGNOTT/EPA

Rekao bih da sam uzbuđen. Zaista jedva čekam da počnem da radim u klubu koji ima ovakvu istoriju. Želimo da vratimo ovaj klub tamo gdje pripada – rekao je Ten Hag na početku intervjua.

– Prije svega, želimo da navijači budu ponosni. Drugo, veoma je jasno da trenutna situacija nije dobra i da je pred nama veliki izazov. Želim da izgradim tim u kojem se svi bore jedni za druge, koji je jedinstven i koji će ostvarivati rezultate. Igramo na Teatru snova – želimo da zabavimo ljude. Na kraju, želja i ideja je da igramo fantastičan fudbal. Ali i ako igramo fantastičan fudbal, ipak moramo da pobjeđujemo – rekao je novi menadžer Junajteda i dodao:

– Imam visoka očekivanja od sebe i to je ono što ću zahtijevati i od igrača. Moraće da sarađuju i da uvijek daju sve od sebe. Već sada mogu da kažem da za mene ‘dobro’ nije dovoljno dobro. Mora bolje. Uvijek, gdje god da sam bio, imao sam izuzetno visoka očekivanja od igrača. Očekujem da se bore i da uvijek daju maksimum. Moraju da budu jedinstveni, da budu tim i da se tako bore sa rivalima . Ronaldo može da donese golove, ali prvo želim da razgovaram sa njim- rekao je Ten Hag.

Prihvati notifikacije