Sport

RADNIK U PROBLEMU Jagodić: Naivno smo primili golove nakon prekida

Radnik plaća ceh neiskustvu i kasnom startu priprema. Bijeljinski tim nije uspio da kruniše bolju igru u dva uvodna meča Mtel Premijer lige Bosne i Hercegovine pa je na startu bez bodova.

RADNIK U PROBLEMU Jagodić: Naivno smo primili golove nakon prekida
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Sloboda i Leotar su odnijeli bodove, a situaciju dodatno otežava činjenica da su oba poraza doživljena na Gradskom stadionu u Bijeljini.

-Sve se to moglo očekivati nakon svih promjena. Moglo se očekivati da može otići i u plus i minus, ali nažalost u dvije utakmice otišlo je u minus. Još jednom se pokazalo da su nam presudili detalji koji su bitni. Utakmica je išla u tom pravcuda je bilo pitanje ko će dati prvi gol. Naivo smo primili gol i ne reagujemo kako treba. Krenuli smo sa dva špica i dva krila, rizikovali mnogo da dobijemo utakmicu. Do 60 minute nismo nista uradili onda smo pokušali da mi iskontrolišemo igru. i tada smo naivno primili prvi gol pa drugi nakon prekida. Pokazali smo da imamo snage i resursa da se vratimo, ali trebamo dati gol ranije. Sloboda nas drugi put zaredom pobjedjuje ovaj puz zasluženo, ništa neću zamjeriti igračima. Moramo da rastemo i da učimo na greškama. Ono što nam slijedi je paklen raspored ova ekipa će rasterećenije igrati na strani. Prisutna je želja da se pobijedi na domaćem terenu,svjesni smo da idemo Širokom pa dolazi Velež ali za to smo u ovoj ligi- rekao je nakon meća Vlado Jagodić.

Prihvati notifikacije