Sport

RASPAMETIO ITALIJANE Još jedan velikan želi Vlahovića

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović novim golom je raspametio Italijane. Pored Rome i Milana, u borbu za napadača Srbije se sad uključio i Juventus, dok bi i Fiorentina zadržala sjajnog golgetera.

RASPAMETIO ITALIJANE Još jedan velikan želi Vlahovića
FOTO: CLAUDIO GIOVANNINI/EPA

Vlahović je novom partijom prosto natjerao i čelnike torinskog kluba da počnu da razmišljaju o njegovom angažmanu. Juventus želi da podmladi ekipu ,a tim bi trebao da se gradi oko Kristijana Ronalda. U Torinu zato procjenjuju da je Vlahović idealno rješenje jer nije previše skup, a klub ima od ranije odlične odnose sa Fiorentinom.

Istina, ni „ljubičasti“ nisu u potpunosti odlučili šta da rade sa Vlahovićem. Veći dio uprave je da se srpski napadač zadrži u timu povećanjem ugovora dok manji dio ističe da je Vlahoviću sad velika cijena i da to treba iskoristiti i prodati ga kako bi zaradili najviše.

Svoju šansu vreba i Borusija Dortmund, ali tu situacija najviše zavisi od Erlinga Halanda. Ostane li Norvežanin u njemačkom timu, onda bi se „milioneri“ povulli iz trke za Vlahovića. U suprotnom bi novac od prodaje napadača uložili upravo u angažovanje Vlahovića.

Prihvati notifikacije