Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŠAKOTA ZADOVOLJAN “Bili smo ozbiljni, nismo imali pravo na kiks”

Sport
Autor:

Foto: MATTEO BAZZI/EPA

Nakon trijumfa Crvene zvezde u Laktašima zadovoljan je bio i trener crveno-bijelih Dragan Šakota, prije svega pristupom koji je njegova ekipa imala u ovoj utakmici.

– Prije svega čestitke za ozbiljnost mom timu u većem dijelu utakmicu. Situacija je takva da moramo da idemo na pobjedu u svakoj utakmici. S druge strane čestitam Igokei na dosadašnjim pobjedama. Okrenuli su situaciju na tabeli i nalaze se na dobrom putu ne samo da osiguraju opstanak u ligi, nego da se stabilizuju i formiraju osnove za kvalitetan tim za budućnost. Za nas je bilo bitno da počnemo ozbiljno, da spriječimo Grina da ne organizuje ekipu Igokee onako kako on to zna i da spriječimo njihov ofanzivni skok po kojem su poznati i najbolji u ligi. U tome smo uspjeli i u tome je i bio ključ naše pobjede – rekao je trener Crvene zvezde Dragan Šakota.

Strateg crveno bijelih se osvrnuo, na kako je rekao, sjajnu atmosferu u Laktašima.

– Izvanredno, imali smo sjajnu podršku. Interesantno, nije to incidentna publika, došle su familije koje su navijale mislim da su svi zadovoljni otišli sa utakmice – rekao je Šakota.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO