Fudbal

Salernitana sprema tužbu protiv Srbina: Odbio poslušnost i transfer u Kaljari

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Ivan Radovanović nije u najboljim odnosima sa klubom iz Salerna, asada mu prijeti raskid saradnje.

Salernitana sprema tužbu protiv Srbina: Odbio poslušnost i transfer u Kaljari
FOTO: MASSIMO PICA/EPA

Sve je počelo nedavno kada je bivši đak Partizana odbio da pređe u Kaljari na pozajmicu do kraja sezone, koliko mu i traje ugovor sa članom Serije A, i tako izazvao bijes u klubu.

Salernitana ga je čak isključila sa liste prijavljenih fudbalera za nastup u prvenstvu, ali to nije sve. Otišla je toliko daleko da je Arbitražnom odboru podnijela zahtjev za raskid ugovora.

Pročitajte još

U klubu se vode time da je Srbin iskazao stav neposlušnosti prema jednom od sopstvenih menadžera i smatraju da imaju elemente za prekid saradnje.

Kako Radovanoviću sljeduje do kraja sezone 250.000 evra neto, prema ugovoru, a pritom je klubu objasnio lične razloge zbog čega je odbio prelazak na Sardiniju, sada su se pojavile informacije i da bi mogli da naprave sporazumni razlaz.

Međutim, italijanski prvoligaš namjerava da isplati polovinu novca koji Obrenovčaninu sleduje i pitanje je šta će se desiti, pišu lokalni mediji.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije