Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŠAMPIONI NA OKUPU Nikić: Oprostite mi zbog boje džempera

Sport
Autor:

Foto: Darko Basara/RAS Srbija

Šampioni na jednom mjestu. Na banjalučkom Gradskom stadionu okupili su se poznati sportisti i šampioni. Bivši rukometaši, a kasnije treneri Dragan Marković i Stojan Atlagić i kikbokser Draženko Ninić ugostili su živu legendu fudbala bivše Jugoslavije Nikolu Nikića.

Sport je bio nezaobilazna tema, razgovaralo se o velikim mečevima, u jednom trenutku domaćini su “zamjerili” Nikiću na bordo džemperu koji asocira na boju dresa Sarajeva, a on je u karijeri nastupao za ljutog rivala Željezničar i kasnije za banjalučki Borac.

– Joj, opet me ubi stil oblačenja. Jednom sam se skockao za neku proslavu u Želji, da ne lažem žena je birala kravatu, a izabrala je bordo boju. U jednom trenutku prišlo mi je nekoliko navijača, jedan od njih je izvadio makaze i odsjekao mi kravatu, nisu mogli da podnesu da ih nešto asocira na najljućeg rivala. Nisam im zamjerio, znam ja šta je to. Izvinjavam se zbog boje džempera, ali ovaj je bio prvi na gomili, obukao sam ga da mi ne bude hladno – rekao je Nikić u svom stilu.

Nekadašnji as u Banjaluku je došao na Skupštinu Fudbalskog saveza Republike Srpske, a poslije sjednice nije mogao da ne obiđe stadion na kojem je mnogo puta igrao.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO