Sport

SELFI NAPRAVIO POMETNJU Slika Đokovića zabrinula navijače

Novak Đoković najbolji teniser svijeta stigao je u Njujork gdje će učestvovati na predstojećem US Openu. Po slijetanju jedna fotografija privukla je mnogo pažnje i zabrinula navijače.

SELFI NAPRAVIO POMETNJU Slika Đokovića zabrinula navijače
FOTO: RUNGROJ YONGRIT/EPA

Naime na fotografiji je primjetno da je lijevo oko Novaka drugačije u odnosu na desno, kao da je poluzatvoreno.,što je upalilo alarm kod najvatrenijih navijača srpskog igrača .

Bilo je onih koji su smatrali da je možda u pitanju neka manja infekcija, a svi su podsjećali da Srbin često nosi sočiva.

– Šta se dešava sa njegovim lijevim okom? Mislim, jasno je da ne utiče na njegov tenis, ali me zanima – napisao je jedan korisnik.

Nije prošlo dugo, a stigao mu je odgovor.

– Dobro zapažanje… Ali ‘selfi’ je na aerodromu nakon dugog leta i nije mjerodavan da se bilo šta dijagnostifikuje. Siguran sam da svako od nas ima čudan selfi… Vidjećemo uskoro ili nešto kasnije… – glasio je odgovor.

Rasprava je u međuvremenu buknula pa su neki tvrdili da to nije opasno stanje, a nazivali su to stanje ptozom („ptosis“). Ptoza najčešće podrazumeva spuštanje očnog kapka, prenosi Kurir.

Ipak Đoković je danas odradio već prvi trening.

Prihvati notifikacije