Sport

Simeunović: Očekujem da Borac bude sve bolji

Košarkaši Borca će u nastavak takmičenja ući sa osjetno pojačanim igračkim kadrom. Naime, u prošloj sedmici u Banjaluku su došli Đorđe Simeunović i Aleksandar Vlahović.

Simeunović: Očekujem da Borac bude sve bolji
FOTO: KK IGOKEA/N.VURUNA

Simeunović je u Banjaluku došao kao najkorisniji igrač lige Srbije i od njega se dosta očekuje.

– Prvi utisci o klubu su veoma pozitivni, odlično sam primljen i poznajem dosta igrača. Igrao sam već za Igokeu tako da znam kvalitet lige Bosne i Hercegovinew i smatram da moj sadašnji klub zaslužuje puno bolje mjesto na tabeli i da ćemo u narednom periodu igrati sve bolje. Upoznati smo da su imali dosta problema sa povredama sad je situacija bolja tako da očekujem da ovu pauzu iskoristimo na najbolji način jer ćemo po svemu sudeći imati dvije nedelje da se kvalitetno spremimo za naredna iskušenja – poručio je Simeunović.

Borac u martu i početkom aprila ima veliki broj mečeva.

-Imaćemo zaista dosta obaveza slijedi nam treći balon druge ABA lige. Tu očekujem da ekipa nastavi sa dobrim rezultatima koje je pružala tokom drugog turnira u Banjaluci. Što se mene tiče došao sam potpuno spreman, u dobroj formi i sa puno samopouzdanja, te sa željom da svom novom klubu pomognem koliko god mogu kako bi se ostvarile klupske ambicije – poručio je Simeunović.