Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SPREMAO “SAČEKUŠU” ZA HRVATA Igrač Bolonje namjeravao da PREBIJE Mandžukića, a onda je reagovao Mihajlović (VIDEO)

Sport
Autor:

Foto A. Dimitrijević/RAS Srbija

Fudbaleri Juventusa savladali su Bolonju u 25. kolu Serije A sa 1:0, a nakon susreta je srpski trener Siniša Mihajlović mora da “sklanja” svog igrača Ibrahimu Mbajea da se ne bi fizički obračunao sa napadačem “stare dame” Mariom Mandžukićem.

Mbaje je tokom čitavog susreta vodio žestoke duele sa hrvatskim internacionalcem, ali se čini da je takve situacije doživio i previše lično. On je nakon susreta želio da nastavi sukob sa Hrvatom, ali ga je u tome spriječio Mihajlović.

Ovaj detalj je otkrio srpski strateg po završetku susreta, a detaljno je opisao šta se dešavalo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

– Po završetku meča, Ibrahima je bio nervozan i želio je da sačeka Mandžukića da se obračuna sa njim, ali znajući Mandžukića savjetovao sam da mu ne radi to i na kraju sam ga sklonio. Takođe sam razgovarao sa Mandžukićem da bih razumio šta se desilo i rekao mi je da ga je to malo ponijelo, ali da se ništa ozbiljno nije desilo. Između ostalog, Mario je onaj koji voli ovakve situacije – rekao je Mihajlović.

Dueli dva asa mogli su da donesu i veći sukob, ali je srpski strateg ostao hladne glave i spriječio eskalaciju nedoličnih scena.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO