Sport

SRAMOTA Teniser lagao da ima virus korona

Koliko nisko može da padne čovek?Ovaj primjer još uvijek nismo imali: Bernard Tomić je upravo raskrinkan. On je lagao da je imao korona virus (bez jasnih pobuda zašto), a istinu je na vidjelo iznijela Andrea Petković.

SRAMOTA Teniser lagao da ima virus korona
FOTO MICHAEL DODGE/EPA

Njemačka teniserka srpskog porijekla je rekla da je Tomić lagao da ima virus korona i da je to uradio bez ikakvog razloga, prenosi “Tennisworldusa”.

Od utorka se loše osjećam. Imam već problem sa disanjem, imunitet mi je nizak i istrošen sam. Trenutno sam u Majamiju, izolovan od svih kako je i savjetovano. Tek treba da me testiraju na virus korona, ali imam sve simptome – rekao je Bernard Tomić poslije ispadanja sa turnira u Meksiku .

Sve je ispala jedna velika farsa, lijepo upakovana laž da bi ga ljudi zažaljevali – Bernard nije pozitivan na COVID-19., tako tvrdi ova devojka.

– Često priča bez razmišljanja. Posljednji put je bilo oko koronavirusa. Pisala sam mu prije nekoliko dana i priznao mi je da je to bila laž i da čak ni ne zna zašto je to pričao – rekla je Andrea Petković.

Tomić je obećavao da bi mogao da postane top 10 igrač, ali nikada nije bio bolje plasiran od 17. mesta. Trenutno je tek na 202. poziciji.

(Blicsport)