Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STANKOVIĆ ŽALI ZA GOLOVIMA “Moglo ih je biti više, ali neka dođu u nekim narednim utakmicama”

Sport
Autor:

Foto: Screenshot/TV Arena

Poslije pobjede Crvene zvezde nad Novim Pazarom rezultatom 3:0 trener crveno bijelih Dejan Stanković bio je zadovoljan pobjedom, ali ne u potpunosti igrom i realizaciojom.

-Mi smo ovu utakmicu koristili kao jednu fazu pripreme. Vidjelo se da smo teški, umorni. Možda su se igrači malo i zadovoljili poslije brzog vođstva i stali, ali i to trazumijem. Zadovoljan sam kako izgledamo, siguran sam da ćemo biti bolji i brži u mečevima koji slijede.  Čestitam Novom Pazaru  na fer i korektnoj igri, borili su se koliko su mogli. Rekao sam svojim igračima, pobjede su dobar penicilin, žao mi je što nismo postigli koji gol više, ali neka to sačuvamo za neke utakmice koje slijede – rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković u izjavi za TV Arena nakon meča.

Kenan Kolašinac, trener Novog pazara čestitao je Zvezdi na zadluženoj pobjedi.

-Sigurno da  ne možemo suditi ništa po ovom mčeu.  Zvezda je favorit, Zvezda ima sve što je potrebno i ona je uvijek favorit.  Pokušali smo da pariramo, nije to išlo kako smo planirali. Mi smo u fazi stvaranja jednog tima, a svakako ćemo pokušati da dignemo našu igru viši nivo. Potpuno zaslužena pobjeda Crvene zvezde koja bi bila i ubjedljivija da nije našeg golmana bilo – iskren je bio Kolašinac.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO