Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SUKOB KIRJOSA I BEKERA “Borise, veći si glupan nego što sam mislio”

Sport
Autor:

Foto: Lukas Coch/EPA

Nik Kirjos je prvo žestoko  kritikovao Novaka Đokovića i učesnike “Adria toura”, nakon što je potvrđena zaraza korona virusom kod četiri igrača i nekoliko trenera. Kirjos je zatim kritikovao i  ponašanje Aleksandra Zvereva, koji je snimljen na zabavi, iako je najavio da će biti 14 dana u samoizolaciji. Kirjosove kritike pretvorile su se u polemiku na društvenim mrežama sa Borisom Bekerom, bivšim trenerom Novaka Đokovića.

-Ne volim miševe. Svako ko javno kritikuje svoje kolege nije moj prijatelj. Pogledate se u ogledalo i mislite da ste bolji od nas”, poručio je legendarni Nijemac.

Kirjos je odmah uzvratio

-Zaboga Borise. Ne takmičim se i ne želim nikoga da bacim pod autobus. Globalna je pandemija i ako je neko idiot kao Aleks i uradi to što je uradio, prozvaću ga.

Beker se složio sa njim da bi svako trebalo da prati uputstva ponašanja, ali naglasio:

-I dalje ne volim miševe.

Kirjos je to izgubio živce

-Miševe? Zbog toga što smatram da je neko neodgovoran? Čudan način razmišljanja šampione, ja samo vodim računa o ljudima. Moja porodica i porodice širom svijeta su uradile ispravnu stvar, pridržavale su se uputstava”, odgovorio je Kirjos, koji je poručio i da je Beker “veći glupan” nego što je mislio”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO