Sport

TRENER SE NAŠALIO SA MARJANOVIĆEM "Bobi mora da nas uklopi u svoj raspored snimanja reklama"

 Košarkaši Dalasa slavili su protekle noći protiv Vašingtona (109:87), a odličnu partiju imao je i srpski centar Boban Marjanović.

TRENER SE NAŠALIO SA MARJANOVIĆEM "Bobi mora da nas uklopi u svoj raspored snimanja reklama"
FOTO: JIM LO SCALZO/EPA

On je postigao rekord ove sezone od 15 poena i 12 skokova, bio mu je to drugi meč sa 20 i više minuta na parketu.

Trener Maveriksa Rik Karlajl se poslije meča našalio i na račun popularnosti našeg košarkaša.

– Kod Bobana se mnogo toga dešava. Mora da nas uklopi u svoj raspored snimanja reklama. To ne može biti nimalo lako. Dobro je da nas je uopšte ubacio – nasmijao se Karlajl.

Marjanović odlukom Karlajla nije igrao protiv Bostona i Njujorka, ali sada je oduševio.

– On je produktivan momak. Trudimo se da omogućimo određene željene situacije gde bi on mogao da igra. On će u svakom slučaju biti značajan faktor u kom god meču da igra – jasan je trener Dalasa.

Dodao je i da sve što mu se dešava može biti izazovno za Marjanovića, ali ističe i da spoljne obaveze ne utiču na njegovu radnu etiku.

– Nije lako raditi ono što on čini, ali u pitanju je neumoran radnik, uvije će ostati u teretani, igrati jedan na jedan sa jednim od naših trenera, kako bi održao ritam i kondiciju. Dečko apsolutno obožava da igra košarku, voli kolege i oni jednako vole njega. On je neko ko je zahvalan na svemu. Biti u NBA, živjeti ovim životom, raditi sve što on radi. Sjajno je biti sa njim u društvu jer ne možete a da ne osetite pozitivnu vibraciju – zaključio je Karlajl a prenosi B92.

Prihvati notifikacije