Košarka

UŽIVA U ODMORU Jokić snimljen u Subotici, razgovarao i sa poznatim glumcem (VIDEO)

Nakon što je u štali saznao da je drugu godinu zaredom nosilac nagrade za najkorisnijeg igrača u NBA ligi, Nikola Jokić definitivno zna kako da se opusti i odmoran sačeka sljedeću sezonu.

UŽIVA U ODMORU Jokić snimljen u Subotici, razgovarao i sa poznatim glumcem (VIDEO)
FOTO: JOHN G. MABANGLO /EPA

Sada je centar Nagetsa viđen na hipodromu u Subotici, gdje se slikao sa obožavaocima. Na drugom kasačkom danu u sezoni na subotičkom Hipodromu, pobjedu u jednoj od trka odnjelo je grlo iz štale „Dream Cather“ Nikole Jokića, najboljeg košarkaša NBA lige, „Denver Nagetsa“, duplog MVP.

U trci pod nazivom „Yum-commerce“ grlo Brenno Laumar, italijanskog uzgoja, sa vozačem Vladimirom Pribićem iz štale našeg košarkaša iz Sombora ušlo je prvo u cilj ostavljajući za sobom ostale kasače. Trku je grlo započelo na drugom mjestu, ali se ubrzo izdvojilo iz mase i bez sumnje zasluženo uzelo pehar.

Pehar je od predsednika Konjičkog Kluba „Bačka“ u Subotici primio Pribić, a preuzeo ga je Stevan Ladar, jedan od najzaslužnijih za dobru formu i pitomo ponašanje konja iz Jokićeve štale u Somboru.

Trci koja je Nikoli Jokiću i njegovim prijateljima i porodici donjela još jedan uspjeh prethodila je trka pod nazivom “Odri El-Doors”. U toj trci iz štale „Dream Cather“, takođe sa Vladimirom Pribićem, učestvovalo je grlo Donita Ferm koje je kroz cilj prošlo drugo.

Trke u Subotici je pratio Nikolin otac Branislav Jokić, dok je proslavljeni košarkaš bio u boksu sa konjima. Kao i uvijek Nikola Jokić je opušteno uživao u društvu konja i prijatelja, prilazila su mu djeca zbog autograma, a u jednom trenutku se pojavio i glumac Sergej Trifunović, prenosi Sportal.

Nakon selfija njih dvojica su razgovarali, ali zbog velikog interesovanja ljudi na hipodromu za Jokićem, proslavljeni košarkaš se udaljio na kratko iz boksa.

Prihvati notifikacije