Sport

VRAĆA SE KRSTAJIĆ Predsjednik Radnika povukao ostavku

Mladen Krstajić povukao je ostavku koju je prošle godine ponudio upravi kluba, saznaje InfoBijeljina. Odluka o povlačenju stigla je na adresu bijeljinskog kluba.

VRAĆA SE KRSTAJIĆ Predsjednik Radnika povukao ostavku
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

-Ovim putem želim da Vas izvjestim da sam dana 27. decembra 2019. godine na 22. sjednici podnio ostavku na mjesto predsjednika FK „Radnik“ Bijeljina. Kako Skupština kluba nije zasjedala od momenta podnošenja  ostavke i istu nije prihvatila ili se na drugi način izjasnila o istoj, ovim putem vas obavještavam da povlačim podnesenu ostavku. Uvažavajući okolnosti i trenutak u kome se svi nalazimo, kako grad Bijeljina, tako i cijela Republika Srpska, BiH, Srbija i cijeli region, ovim putem želim iskazati odgovornost prema fudbalerima, navijačima, upravi i zaposlenim u FK „Radnik“ kao i ostalim građanima, na način da povlačim ostavku“, dodaje se u pismu.

Krstajić  zaključuje da će u skladu sa njegovim ovlašćenjima i mogućnostima u ovim okolnostima pomoći FK „Radnik“.Prema saznanjima InfoBijeljina, Predrag Jović, predsjednik Skupštine FK „Radnik“ je danas poslao poziv za sazivanje sjednice u subotu.