Sport

VRATIO SE TRKULJA "Želim iskustvom da pomognem mladom timu Borca"

Rukometni klub Borac Mtel vratio je u svoje redove iskusnog Gorana Trkulju. On se priključio saigračima i već se stavio na raspolaganje treneru Mirku Mikiću.

VRATIO SE TRKULJA "Želim iskustvom da pomognem mladom timu Borca"
FOTO SEHA LIGA/RK VOJVODINA

Nakon šest godina Trkulja je opet obukao dres banjalučkog kluba. Nema sumnje da će njegov povratak mnogo značiti posebno u odbrani.

– Drago mi je da sam se vratio u svoj Borac. Tu sam da svojim iskustvom pomognem mladim momcima da u narednom šampionatu ostvare što bolje rezultate. Sviđa mi se što u ekipi ima dosta mladih igrača iz Banjaluke pred kojima je lijepa budućnost, ako budu kvalitetno radili. Vidi se da su talentovani, treba sa njima raditi i vjerujem da mogu puno da napreduju. Nas nekoliko iskusnijih smo tu da im pomognemo da lakše se priviknu na šampionat. Smatram da su dovedena dobra pojačanja. Puljizović ima iskustvo iz Lige šampiona, ovi momci iz Leotara su takođe kvalitetni. Takođe, igrao sam sa Dakićem u Metaloplastici i znam njegove kvalitete. Što se mene tiče, fizički sam spreman. Radio sam dobro, ali će mi ipak trebati vremena da se priviknem na taktičke zamisli trenera Mikića, kao i na novi tim, da se uigramo – poručio je Trkulja.