Sport

ZADOVOLJAN PRVOM POBJEDOM Petrović: Pratimo tržište, tražimo pojačanja

Poslije prve pobjede u tekućoj sezoni Premijer lige trener Slavko Petrović je veoma zadovoljan, posebno činjenicom da je njegov tim pokazao efikasnost.

ZADOVOLJAN PRVOM POBJEDOM Petrović: Pratimo tržište, tražimo pojačanja
FOTO: FK KRUPA

Protiv Olimpika Bijeljinci su četiri puta zatresli mrežu rivala, a u prethodnih sedam mečeva postigli su svega tri gola.

– Statistika kaže da je tako, do sada smo imali samo tri pogotka, a onda se vrećica razvezala. Pored četiri gola imali smo još nekih šansi protiv Olimpika, tako da ćemo i u narednom periodu raditi na tome da poboljšamo efikasnost. Važno je da smo jednog rivala distancirali, a u narednim mečevima pokušaćemo da se odvojimo i od druge pozicije koja vodi u niži rang – rekao je Petrović.

Semberski tim je za rivala u 1/16 finala Kupa BiH dobio Zvijezdu iz Gradačca, kojoj će gostovati.

– Naš cilj će biti da prođemo Zvijezdu, mada neće biti lako u Gradačcu. Klubovi iz Republike Srpske igraju na tri fronta, pa ćemo pokušati da dovedemo neko pojačanje u preostalim danima prelaznog roka. Potrebna nam je širina, a isto tako i da povećamo konkurenciju. Imamo pet stranaca, zato smo skoncentrisani na domaće fudbalere, a dovešćemo igrača van granica BiH samo ukoliko se radi o ekstra pojačanju – dodao je Petrović.