Zabava

Poznati gosti izabrali LUDE MODNE KOMBINACIJE za kraljevsko vjenčanje (FOTO)

Princeza Eugenija, unuka britanske kraljice Elizabete, danas je u zamku Vindzor izgovorila sudbonosno “da” Džek Bruksbenku, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Poznati gosti izabrali LUDE MODNE KOMBINACIJE za kraljevsko vjenčanje (FOTO)
FOTO: NEIL HALL/EPA

Ovo je drugo vjenčanje u kraljevskoj porodici ove godine, nakon što su se u maju vjenčali princ Hari i Megan Markl.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Princeza Eugenija (28) je druga kćerka trećeg kraljičinog dketeta princa Endrjua i Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka. Ona je trenutno deveta u redu za britanski tron.

Nekoliko dana prije vjenčanja princeze Eugenije pričalo se o tome ko neće prisustvovati ceremoniji, tačnije, princ Čarls i njegova supruga Kamila, ali unuci princ Džordž i princeza Šarolta biće u centru pažnje na kraljevskom venčanju jer su dio mladine pratnje u crkvi.

Kraljevskom vjenčanju prisustvuju mnoge poznate ličnosti iz Velike Britanije i svijeta. Neki su već stigli i ispoštovali kodeks oblačenja, kao što je ekstravagantan šešir, a neki će biti dio zabave koja slijedi nakon vjenčanja u crkvi, piše Blic Žena.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Od poznatih ličnosti, među prvima su stigli Demi Mur, Robi Vilijams, Eli Goulding, Kejt Mos i Naomi Kembel.

Kejt Mos je smještena u prvom redu na vjenčanju u crkvi, mada je iskusno izbjegla znatiželjne paparace ispred crkve, ali je zato Twitter bio dovoljno brz da uslika momenat iz crkve.

Kraljevsko vjenčanje najviše privlači pažnje zbog prisustva poznatih ljudi i modne ekstravagancije koja ne prestaje da oduševljava sa dolaskom novih gostiju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu