Zabava

KRAJ DESETOGODIŠNJEG BRAKA Kako su vijest o razvodu vaterpolista i pjevačica rekli ćerkama

Ana Kokić i Nikola Rađen sporazumno su donijeli odluku da se razvedu, ali im je uprkos tome veoma teško zbog činjenice da je njihovom desetogodišnjem braku došao kraj, saznaje “Blic”.

KRAJ DESETOGODIŠNJEG BRAKA Kako su vijest o razvodu vaterpolista i pjevačica rekli ćerkama
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica i vaterpolista odlučili su da stave tačku na bračnu zajednicu jer su se emocije među njima ugasile. Ani i Nikoli je veoma teško zbog perioda kroz koji prolaze, ali je do razvoda moralo da dođe budući da su se udaljili i da stvari u njihovom odnosu više nisu funkcionisale kako treba.

Sve što mogu da vam kažem je da ćemo se Ana i ja u narednih par dana obratiti zajedničkim saopštenjem u javnosti i medijima vezano za ovu situaciju. Hvala na razumijevanju – rekao je Nikola Rađen za “Blic”.

Uskoro bivši par ćerkama Nini i Tei je na Božić, pred Rađenov let u Rusiju, saopštio da se mama i tata rastaju. Oni su se potrudili da im na najbolji mogući način objasne situaciju, a djeca su to, koliko je to moguće, dobro prihvatila.

Ana i Nikola su juče, na Božić, kod advokata potpisali papire za razvod braka, te sada čekaju da i zvanično budu razvedeni. Njih dvoje su se oko svega sporazumno dogovorili, a Nikola će djecu moći da viđa kad god poželi.

Rađen će do završetka igračke karijere živjeti u Rusiji, nakon čega se vraća u Beograd.

Podsjetimo, pjevačica i vaterpolista vjenčali su se u Beogradu u oktobru 2008. godine. U januaru 2009. godine rodila im se starija ćerka Nina, dok su tačno godinu dana kasnije dobili su i mlađu nasljednicu Teu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu