Zabava

"Ako sam pjevačica, NISAM JAVNI TOALET" Marija Šerifović o "Evroviziji" kada je ona pobijedila, pa otkrila da svaki trenutak provodi sa sinom

Marija Šerifović krajem prošle godine uz pomoć surogat majke dobila je sina Maria, pa svaki trenutak provodi sa nasljednikom.

Marija Šerifović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Da je postala majka, Marija Šerifović je sve krajem 2023. godine iznenadila, s obzirom na to da se sve . Ja ništa ne skrivam, ja samo smatram da ako sam pjevačica i javna ličnost, ja nisam javni toalet. Moj život, moja duša ima pravo na mir i spokoj i na neku potpuno zatrpanu stranu života i niko nema potrebe da to zna. Ne zato što se nešto krije, nego zato što ne želim da izlažem javnosti svoju porodicu, svoje prijatelje.. Ono što dam, dam. Ono što ne dam, ne dam istakla je Marija Šerifović.

Pročitajte još

Pjevačica je nedavno objavila album “Dolazi ljubav”, a istoimeni singl posvetila je upravo svojem sinu Mariju. Od posljednjeg je prošlo 9 godina, a sudeći prema reakcijama publike, nije mogla proći bolje.

 – Pa dobro, ja bih rekla da smo dosta toga napravili dobro, uvijek može bolje, ali sam zaista zadovoljna -istakla je Marija koja je prije 16 godina pobijedila na “Evroviziji” sa pjesmom “Molitva”, piše Blic.

FOTO: EDVIN KALIĆ/RINGIER
FOTO: EDVIN KALIĆ/RINGIER

– Da se ja pitam, imam puno ljepših pjesama. To je bio neki highlight u nekom trenutku. I naravno da sam srećna i ponosna na taj trenutak – rekla je ona za In magazin.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu