Zabava

ANABELA ATIJAS SE POVUKLA Šta se posljednjih mjeseci dešava sa pjevačicom?

Iako je u protekloj godini bila pod 24-časovnim video nadzorom u rijaliti šou-programu "Zadruga", u tekućoj godini jedva da smo i vidjeli Anabelu Atijas, kako na TV-u, tako i na društvenim mrežama.

ANABELA ATIJAS SE POVUKLA Šta se posljednjih mjeseci dešava sa pjevačicom?
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Nju je “pojeo” rijaliti. Sve to je mnogo stresno uticalo na nju, iako je stalno ponavljala kako joj je to pomoglo da se “očisti” i da se riješi svih demona iz prošlosti. Ipak nije nimalo lako biti odvojen od djece tako dugo i uopšte načina života na koji je navikla – ispričao je izvor blizak pjevačici za Pulsonline.

– Kad je napustila imanje u Šimanovcima morala je još mjesec i po dana po ugovoru da se pojavljuje u emisijama vezanim za “Zadrugu”, ali je stalno ponavljala da je niko neće vidjeti kad počne nova sezona. Eto, vidite, tog obećanja se i dalje drži. Anabela je svjesna da je cijeli svoj život dala na tacni, da je ispričala sve što je imala da kaže i da prosto više nijedna tema nije ostala neispričana. Zvali su je često u emisije, ali ona neće da “iskače ljudima iz frižidera”, želi da je se publika malo uželi – dodao je izvor.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

– Osim toga, ona želi da se strasti malo smire jer su rijaliti-fanatici spremni da dočekaju na krv i nož sve što kaže ili uradi. Zato je jedva rekla dvije-tri riječi o Luninoj trudnoći, a ne možete ni da zamislite koliko je presrećna što će postati baka. Posvetila se Jutjub kanalu i to je zasad ispunjava, mada joj i tu sreću kvare hejteri jer oni “i dalje žive u Zadruzi 3”, koja je za Anabelu odavno završena. Osim toga, ona je maksimalno posvećena djeci kako bi nadoknadila sve one mjesece koliko je bila odvojena od njih – dodao je izvor.

Pročitajte još

– Isto važi i za prijatelje i članove porodice. Ipak, sada se malo pokrenula i ušla je u studio da snimi nove pjesme kako bi se konačno vratila onome po čemu je poznata, a to je muzika, a nikako rijaliti. Čeka samo da malo prođe cijela ova situacija sa korona virusom, a onda će izbaciti te pjesme i početi da nastupa jer ni njoj, kao i ostalim njenim kolegama, nije lako što je osnovni vid zarade za život toliko dugo bio onemogućen – zaključio je izvor.

Prihvati notifikacije