Zabava

Anabela Atijas završila u policiji zbog okršaja s komšinicom "To je bolesnica koja se tuče zbog parkinga"

Vijest o tome da je Anabela Atijas danas završila u policiji zbog svađe sa komšinicom odjeknula je kao bomba, a pjevačica se sada oglasila, te otkrila o čemu se radi.

Anabela Atijas
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Naime, Anabela je navodno ušla u raspravu sa ženom zbog parking mjesta, a nakon haosa gospođa je pjevačicu prijavila policiji.

Tim povodom se oglasila pjevačica i otkrila da li je to istina i šta se tačno dogodilo.

Ništa od toga se nije desilo. Drago mi je da vi prepoznajete šta je laž, ali narod zbog ovakvih izmišljenih priča misli da sam bolesnica koja se tuče zbog parking mjesta – rekla je Anabela, a potom otkrila da li se nekad susrela sa sličnom situacijom.

– Ne, nikada mi se tako nešto nije desilo, zaista – rekla je ljubazno pjevačica.

Pjevačica je zatim dodala da će se advokati baviti ovim slučajem.

Pročitajte još

Podsjetimo, izvor je prethodno do detalja objasnio šta je navodno dogodilo ispred pjevačicine zgrade.

– Anabela je bila u šoku, jer nije mogla da vjeruje da je žena namjerno blokira. Prišla joj je i pitala zbog čega to radi i zašto joj smeta. Bila je čak i ljubazna. Međutim, ta žena je počela da viče na nju i da drami i da govori kako ne može da radi šta hoće i da to što je ona poznata nju ne zanima. Anabela se nasmijala i upitala je koji je njen problem, da bi ta gospođa krenula ka njenim kolima da joj čupa brisače. Anabela je uhvatila za ruku i rekla joj drsko da se pomeri i da će zvati policiju. Grubo joj je rekla da se leči i da nije normalna. Sjela je u kola i rekla joj da odmah pomjeri vozilo da bi mogla da se isparkira – kaže izvor i dodaje:

– Šokirana je otiša da završi obaveze, a kada se vratila u stan nakon sat vremena, na vrata joj je došla policija i rekli su joj kako je komšinica prijavila za napad. Andrej je bio tu i znao je cijelu priču, te je rekao policajcima da će doći u stanicu da daju izjavu. Otišli su odmah i ispričali šta se desilo. Naravno da Anabeli nije napisana prijava i rekla je, ako se parkira opet tako da je blokira, ima da zove policiju iste sekunde – govori Anabelina poznanica za Star.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije