Zabava

"ANABELA ILI 1.000.000 EVRA?" Gagiju je stala knedla u grlu nakon ovog pitanja

Denser Gagi Đogani danas je u Zadruzi razgovarao sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom, te je u jednom trenutku pomenuo i svoju bivšu suprugu Anabelu Bukvu.

"ANABELA ILI 1.000.000 EVRA?" Gagiju je stala knedla u grlu nakon ovog pitanja
FOTO: PRINTSCREEN RAS SRBIJA

Zola je tada riješio da postavi Gagiju privatno pitanje, te ga je natjerao da bira između velike svote novca i Anabeline ljubavi.

Imaš dvije opcije, da ostanete koretni i u dobrom odnosu i u tom slučaju neko ti donese 1.000.000 evra u kešu, a druga opcija je, ne dobiješ 1.000.000 evra u kešu, ali kad izađeš ovdje, živiš sa Anabelom do kraja života i budete zajedno? Znači poenta priče je da li želiš da uzmeš 1.000.000 evra i imaš korektan odnos sa njom ili da budeš sa njom u vezi? – pitao je Zola.

Gagi je nakon ovog pitanja na trenutak zastao, te mu je bilo pomalo neprijatno, ali je ona odgovorio.

– Uzeo bih 1.000.000 evra. Realan sam, znam da od ovog drugog ne bi ništa bilo. Sve bi bilo kako treba da ima ljubavi, onda ne bih uzeo novac, vratio bih se porodici. Možda postoji ljubav sa moje strane, ali ne možemo da budemo zajedno zato što više nismo iste osobe. Bude 10 dana dobro, 15. dan je problem, nije to više to, mnoge stvari su se promjene. Nije to ta draž, sve je potrošeno, ona mene poznaje i ja nju, to bi bilo mučenje. Ja odem sa njom na kafu, popričamo, to je to – rekao je Gagi.

Zola je potom rekao da misli da Gagi i dalje voli Anabelu, a denser je samo promijenio temu.

(Blic)