back button
reload

Zabava

Nove ljubavi u Zadruzi: Kristijan otkrio šta se desilo u šteku, traži od Kristine da prizna emocije (FOTO)

Kristina Spalević i Kristijan Golubović sinoć su tokom emisije Pitanja novinara tvrdili da se ništa nije desilo u šteku i da nisu imali intimne odnose, iako je njihovo ponašanje pod prekrivačem podgrijalo sumnju da se desilo nešto više.

Nove ljubavi u Zadruzi: Kristijan otkrio šta se desilo u šteku, traži od Kristine da prizna emocije (FOTO)
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Zašto nas pitate? Možda je neko drugi išao u štek, tamo je mogao ići bilo ko. Apsolutno ne radimo ništa na šta može da se aludira, intimne odnose ili tako nešto. U ćošku smo se zeznuli, jer nismo videli sigurnosnu kameru, rekao je Kristijan.

FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE

– Nismo radili ništa što bi bilo interesantno. Nikome ne bi bilo interesantno tuširanje, razgledanje i tako nešto. Svima je bilo interesantno da vidimo šta je bilo unutra – objasnila je Kristina.

– Taj štek dugo postoji, još ni Kristina nije bila tu. Veza ne postoji, ako postoji neka emocija, ja sam tu da postavim rampu, ona mora sad da se izjasni – rekao je Kristijan.

– On to meni stalno nabacuje u posljednje vrijeme, a ja nemam šta da priznam. Preglupo je što mi nameće ovako neke stvari – naljutila se Kristina, prenosi Blic.

– Najjača odbrana je ono da mogu otac da ti budem – nastvaljao je Golubović.