reload

Hronika

Poznat uzrok smrti: Objavljeni rezultati obdukcije muškarca koji je pronađen mrtav u Bijeljini

Obdukcijom je utvrđeno da je osoba inicijala G.K. (48) iz Bijeljine, čije je tijelo pronađeno u naselju Pučile, imalo srčani zastoj sa edemom pluća i da je riječ o prirodnoj smrti, izjavila je portparol Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini Danka Prodanović.

Poznat uzrok smrti: Objavljeni rezultati obdukcije muškarca koji je pronađen mrtav u Bijeljini
FOTO: FOTO: GORAN ŠURLAN/RINGIER

Povrede pronađene na tijelu su lake tjelesne povrede na gornjoj usni i nosu, ali su nosne kosti čitave, a postoje manji krvni podlivi na leđima i te povrede nisu u uzročno-posljedičnoj vezi sa nastupanjem smrti, navedeno je nakon obdukcije.

Pročitajte još

S obzirom na ovakav nalaz obdukcije i ove činjenice Prodanovićeva je rekla da tužilaštvo neće stavljati prijedlog za određivanje mjere pritvora osobama čiji su inicijali S.G. i M.G., a koje su privedene, predate tužilaštvu i ispitane.

Ona je rekla da je obdukciju obavio tim vještaka Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske.

Policijska stanica Bijeljina obaviještena je 30. septembra od ljekara Hitne pomoći da su u privatnoj kući u bijeljinskom naselju Pučile zatekli tijelo lica G.K. a iz tužilaštva je istog dana saopšteno da su uhapšene dvije osobe koje bi se mogle dovesti u vezu sa smrću ove osobe.