reload

Svijet

Suprug dobio poziv iz škole, a onda je uslijedila drama: Majka 2 djece nestala dok je šetala psa (FOTO)

Nikola Buli, majke dvoje djece, nestala je prije nekoliko dana u Velikoj Britaniji. Njen partner sada poručuje da porodica prolazi kroz pakao i apeluje na policiju da pojača potragu za Nikolom.

Suprug dobio poziv iz škole, a onda je uslijedila drama: Majka 2 djece nestala dok je šetala psa (FOTO)
FOTO: PHILIPP GUELLAND/EPA

Partner nestale žene rekao je da njihove dvije male kćerke trebaju mamu kući, apelujući na pomoć i ističući da proživljavaju pakao.

Ova 45-godišnjakinja je posljednji put viđena oko 9.15 ujutro nakon što je sa psom krenula iz svog doma u Inskipu u Lankaširu.

Policija je danas saopštila da je “otvorena” u pogledu linija istrage i da vjeruje da je Buli nestala, a ne da je počinjen bilo kakav zločin.

Ansel je rekao da je proveo cijeli dan juče tražeći je.

– Ovo je pakao. Potpuna nevjerica. Proživljavamo ovo, ali to se ne čini stvarnim. Sve što možemo reći je da moramo da je pronađemo. Imam dvije devojčice kojima je potrebna njihova mama. Sada moramo da dobijemo neke dobre vijesti, prenosi Miror.

Ansel je rekao da bi on ili Buli, takođe poznata kao Niki, redovno ostavljali djecu od šest i devet godina u lokalnu osnovnu školu, prije nego što bi svog psa izveli u šetnju duž obližnje rijeke.

Ali nakon što je djecu ostavio u školu u petak ujutro, dobio je poziv koji ga je upozorio da nešto nije u redu.

Ansel je rekao: “Pozvao sam policiju, dobio sam poziv iz škole u ​​vezi sa nekim ko je pronašao telefon moje žene i povodac za pse na klupi”, prenosi Kurir.

Policija Lankašira je tokom vikenda obavila pretrage koristeći bespilotne letjelice i policijske pse, uz podršku vatrogasne i spasilačke službe Lankašira, gorskog spasilačkog tima Bovland Penine i tima za potragu pod vodom na sjeverozapadu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu