reload

Hronika

U stravičnom udesu poginuo muškarac, četvoro povrijeđeno: Ljekari se bore za život sedmogodišnje djevojčice i žene

Nakon jučerašnjeg stravičnog udesa kod Kovilja u kome je jedan državljanin Hrvatske izgubio život, a četvoro njegovih saputnika državljana Makedonije povrijeđeno, ljekari se i dalje bore za život djevojčice (7) i žene (52).

U stravičnom udesu poginuo muškarac, četvoro povrijeđeno: Ljekari se bore za život sedmogodišnje djevojčice i žene
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

U Institutu za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine kažu za Blic da se dječak (10) koji je lakše povrijeđen u udesu osjeća dobro, dok se djevojčica (7) za koju se pretpostavlja da mu je sestra, nalazi u jedinici intenzivne njege Dječije hirurgije u teškom stanju, ali da je za sada stabilna.

U Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine kažu za Blic da su juče nakon udesa u tu zdravstvenu ustanovu primljene dvije pacijentkinje sa teškim tjelesnim povredama u vidu multiplih traumtaskih povreda glave i tijela.

Pročitajte još

– Pacijentkinja F.A. (52) je teškog opšteg stanja, smještena na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, gdje se sprovode mjere intenzivnog konzervativnog liječenja, dok je pacijentkinja L.A. (32) stabilnog opšteg stanja, smještena na Odjeljenju urgentne hirurgije gdje je primljena na konzervativni tretman i opservaciju – rečeno je za Blic u PR službi UKCV.

Podsjetimo, udes se dogodio juče oko 11.50 časova na auto-putu E-75 Beograd – Novi Sad kada je automobil marke “pežo” makedonskih registarskih oznaka u kome su bili poginuli vozač i povrijeđeni, iz i dalje nepoznatih razloga sletio sa puta.

Policija još se nije zvanično oglasila povodom ovog slučaja, piše Blic.