Zabava

BAŠ SVE ĆE IM IĆI KAKO TREBA Druga polovina oktobra biće odlična za ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA

Poznati ruski astrolog, Tamara Globa, predviđa da će osobe rođene u ova tri znaka imati tokom druge polovine oktobra nevjerovatne živote prilike, ali samo od njih zavisi da li će ih iskoristiti na pravi način, a mnogi kažu da su njene prognoze nepogrešive.

BAŠ SVE ĆE IM IĆI KAKO TREBA Druga polovina oktobra biće odlična za ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA
FOTO: SHUTTERSTOCK

Sada je veoma važno da se koncentrišete na svoje želje i počnete da živite onako kako ste oduvijek željeli, a zvijezde će vam u tome pomoći, tvrdi ona.

Dobro iskoristite prilike koje donosi period između 9. i 29. oktobra!

Ovo će biti veoma srećan period za osobe rođene u znaku Škorpije. Uspjećete da prevaziđete sve probleme i da riješite situacije koje su vas mučile godinama. Od 9. oktobra karijera će vam krenuti uzlaznom putanjom i imaćete velike šanse za veliki novčani dobitak.

Ukoliko ste rođeni u znaku Jarca, imate puno razloga za osmjeh. Tamara Globa predviđa da će druga polovina oktobra ovom znaku donijeti boljitak na svim poljima, a naročito na emotivnom planu. Osoba koja vas privlači kao magnet dokazaće vam svu svoju ljubav i naklonost. Oni koji su u vezi ulaze u miran i stabilan period.

Lavovi će imati uspješne poslovne pregovore, parnice i generalno uspjeh na polju karijere i finansija. Oni koji su u dugim vezama će odlučiti da vezu podignu na viši nivo i zaplove u bračne vode, a slobodnima slijedi period zanimljivih susreta. U vaš život će ući talas pozitivne energije i sve ćete obavljati sa lakoćom, piše Noizz.rs.