Zabava

Bezobrazna suma: Ovo je mjesečni honorar Maje Marinković u Zadruzi

Maja Marinković u naletu ljubomore i bijesa fizički je nasrnula na Milicu Veselinović, zbog čega je od strane produkcije kažnjena mjesečnim honorarom čija cifra, kako tvrdi starletin otac Radomir Marinković Taki, iznosi 15.000 evra.

Bezobrazna suma: Ovo je mjesečni honorar Maje Marinković u Zadruzi
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE SCREENSHOT

 Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje… To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Vidio sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksolodira. Bacila je 15.000 eura u vodu izjavio je Taki.

Podsjetimo, starleta je od početka ove sezone izmijenjala nekoliko se*sulanih partnera, a tuče sa cimerima su joj maltene svakodnevnica.

Podsjetimo, Maja Marinković je vidjela Filipa Cara u društvu sa pa je započela žestoku raspravu, a u jednom trenutku je udarila šamar Milici, nakon čega je obezbjeđenje moralo da reaguje.

Komentari na mrežama su se samo nizali nakon ovog Majinog postupka.

Pročitajte još

“Diskvalifikacija za Maju Marinković”, “Maja je medicinski fenomen, živi bez mozga”, “Maja je poludjela, mora na liječenje”, “Ovo je sramota”, samo su neki od komentara, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije