Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BOGA MOLI DA OPROSTI NJENOJ DJECI Starica pored puta prodaje metle, živi od MILOSTINJE (VIDEO)

Društvo
Autor:

Foto: Branko Kilibarda/printscreen facebook/RAS Srbija

Negdje na putu od Vlasenice prema Han Pijesku nalazi se mala, trošna kuća. U njoj živi žena koj izgleda kao starica, a tek joj je 68 godina.

Slučajnom prolazniku, koji je njenu tužnu priču podijelio na Fejsbuku rekla je da je se zove Danica Ašćerić, da je 51. godište i da ima troje djece.

Kad to spomene, zaplače i teško uzdahne. Jer, kaže, djeca je ne obilaze, ne pomažu i brinu o njoj.

Dragi prijatelji,braćo i sestre,poslušajte PAŽLJIVO ovu pretužnu priču jedne napuštene majke,nije tako strašno kada su oči plačne,ALI JE STRAŠNO KADA DUŠA PLAČE,sin živi u Valjevu,a dve ćerke u Banjaluci,delite da stigne do njene dece i molite se da im Bog da razuma da staricu od skoro 70 god pripaze.Na 5 km od Vlasenice prema HAN PIJESKU,sa desne strane uz put mala trosna kuća uz dve mlade jele,ako prolazite zastanite,ostavite nesto i pomozite joj,a ima toliko veliko srce da i sa svim tim svojim bolom,bolesna i operisana neznanca blagosilja.Da li je sramota zaplakati,danas sam ja zaplakao posle njene tuzne price i samo deo toga delim sa vama,SAM BOG MI JE REKAO DA ZASTANEM PORED JEDNE IZNEMOGLE STARICE……

Gepostet von Branko Kilibarda am Dienstag, 29. Oktober 2019

Preživljava od toga što napravi ponekad brezovu metlu koju neko, kad stane na put, kupi za nekoliko maraka.

Danica, bolesna i opeisana, blagosilja neznanca koji je zastao i popričao sa njom.

– Tužno je što mi nepoznat čovjek daje svašta. Jeste, sve to je život, ali ne znam do kada – kaže tužno žena.

Na kraju razgovora tiho govori: “Neka Bog oprosti mojoj djeci” i lagano se krsti.

– Dragi prijatelji, braćo i sestre,poslušajte pažljivo ovu pretužnu priču jedne napuštene majke, nije tako strašno kada su oči plačne, ali je strašno kad duša plače. Sin živi u Valjevu, a dvije kćerke u Banjaluci. Dijelite da stigne do njene djece i molite se da im Bog da razuma da staricu od skoro 70 god pripaze – navodi se u opisu videa objavljenog na Fejsbuku.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO