Sudbine

Bojan Tomović staje na ludi kamen: Crnogorski pjevač se ženi Albankom, UPOZNALI SE NA PSIHIJATRIJI gdje su se oboje liječili

Srbijanski pjevač Bojan Tomović se zaljubio, a uskoro će, izgleda, stati na ludi kamen. Njegova izabranica je izvjesna Škodrana (37), koja je porijeklom iz Albanije.

Bojan Tomović
FOTO: NOVA RS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Oni su se upoznali na psihijatriji, gdje su se oboje liječili od alkoholizma i bipolarnog poremećaja.

Postali nerazdvojni

Bojan se sada zove Ammar Moštrokol, jer je prije nekoliko godina, prema sopstvenim tvrdnjama, prešao na islam.

Pročitajte još

Bojan Tomović i Škodrana, koja živi na relaciji Albanija – Njemačka, počeli su da se druže u bolnici, a ubrzo nakon toga su postali nerazdvojni.

Nakon dvije sedmice druženja rodile su se emocije, te im je u planu da se vjenčaju i da žive na relaciji Njemačka – Crna Gora, odakle je Bojan porijeklom, prenosi Nova.

FOTO: BOJAN TOMOVIĆ/FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: BOJAN TOMOVIĆ/FACEBOOK/SCREENSHOT

Podsjetimo, Bojan koji gazi petom decenijom, prije mjesec bio je hitno hospitalizovan, kada je popio lijekove koje je pomiješao s alkoholom.

Vlasnik velikih hitova iz 2000-ih godina progovorio je o ovom teškom slučaju i otkrio kako je do toga došlo.

– Za 8. mart sam uz tamburaše pjevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me Hitna pomoć jedva povratila – započeo je priču Bojan.

Bojan Tomović
FOTO: BLIC TV / SCREENSHOT

Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lijekovima za “bipolar” i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to htio. Ponijela me atmosfera, malo više popio i zamalo “ćao” – rekao je pjevač ranije.

Svoj potez je ovako obrazložio:

– Je*ote, šta ću, ja ne radim u apoteci, nego u kafani, a mjesecima nisam pio i kako sam se vratio svirkama, tako i alkoholu, mada je za nas bipolarne utvrđeno da smo najviše skloni zloupotrebi alkohola i psihoaktivnih supstanci – istakao je vlasnik hita “Plava motorola”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu