Zabava

"BOJIM SE ZA ŽIVOT" Pjevačicu brutalno pretukao bivši ljubavnik, nakon agonije želi zaštitu policije

Pjevačica Marina Radosavljević koju je, prema njenim riječima, pretukao njen bivši ljubavnik I. T., oporavlja se u bolnici, a u toku jučerašnjeg dana osumnjičeni za nasilje nad njom se sam predao policiji

"BOJIM SE ZA ŽIVOT" Pjevačicu brutalno pretukao bivši ljubavnik, nakon agonije želi zaštitu policije
FOTO: MARINA.RADOSAVLJEVIC.MAKY/INSTAGRAM/RAS SRBIJA

Marina je saznala da se Ivan predao, ali kaže da to ne znači kraj njenim mukama:

– Sada mi je lakše kada sam čula da se sam predao policiji, pa ćemo da vidimo nadalje šta će da se dešava. Čula sam da se pojavio u pratnji advokata. Vjerovatno će mu biti određen pritvor, a kasnije će država odrediti kolika ga kazna čeka – počinje razgovor Marina koja otkriva kakvo je njeno zdravstveno stanje.

Pročitajte još

– Osjećam se malo bolje. Ljekari su mi rekli da nisam životno ugrožena, ali će proći dosta vremena dok mi se tijelo ne oporavi jer me i dalje sve boli. Preko infuzije primam i lijekove protiv bolova, ali vjerujte veća mi je ona bol koju osjećam u duši, nego ova fizička. Takođe, doktor mi je rekao da bi danas trebalo da, ako sve bude u redu, izađem iz bolnice na kućno liječenje- priča pjevačica i dodaje:

– Moja porodica je je veoma zabrinuta jer ovo nije prvi put da mi se dešava fizički napad. Prvi put se desilo na parkingu, dvojica mladića su upotrebila suzavac i prebila me ispred lokala u kom je trebalo da nastupam.

Marina priznaje da je agonija tek čeka kada bude napustila kraljevačku bolnicu u kojoj je trenutno na odjeljenju hirurgije.

– Zahtjevaću od nadležnih organa da imam policijsku zaštitu od 24 časa. Jako se bojim ne samo za svoj život, nego i za život mojih najbližih. Moj zahtjev će ići na procjenu kod policije i na osnovu toga će se donijeti odluka o tome da li ću dobiti zaštitu. Dakle, ukoliko oni ustanove da sam životno ugrožena, dobiću policijsku pratnju.

Podsjetimo, Marina je napadnuta u noći između 4. i 5. avgusta kada je na nju, prema njenim riječima, nasrnuo I. T. s kojim je ranije bila u emotivnoj vezi, piše Blic.

– To je bio prvi dan Lav festa u Vrnjačkoj Banji. Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doletio I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvijest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su vidjeli njegovi prijatelji, ali vjerujem da je sve zabilježeno na kamerama. Takođe, dron je obletao sve vrijeme, pa je vjerovatno i da je preko njega sve snimljeno- kaže pjevačica koja tvrdi da je sa oženjenim Ivanom bila u vezi koja je trajala godinu dana i koja je okončana prošle godine u decembru kada počinje pakao za nju.

– Ja sa njim nemam nikakav kontakt od decembra prošle godine, prije onog incidenta koji mi se dogodio u februaru kada su me pretukla dva nepoznata muškarca. Blokirala sam ga, tako da nismo mjesecima ni u kakvom kontaktu, ne znam iz kog razloga je uradio ovo što je uradio. Do sada nisam imala nijedan problem s njim, a sada je vjerovatno bio drogiran- izjavila je za Informer Marina juče.

Prihvati notifikacije