Zabava

BRIZNULA U PLAČ Mina Vrbaški saznala da ju je dečko prevario sa BIVŠOM ZADRUGARKOM

Mina Vrbaški u “Zadruzi 2” započela je vezu sa manekenom Markom Markovićem, koji je nakon što je izbačen iz rijalitija obećao da će je čekati napolju, a zatim joj je slao poklone i poruke. Međutim, dogodilo se ono čega se Mina pribojavala – Marko ju je prevario.

BRIZNULA U PLAČ Mina Vrbaški saznala da ju je dečko prevario sa BIVŠOM ZADRUGARKOM
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT
Foto: TV Pink/Screenshot
Foto: TV Pink/Screenshot

Mina Vrbaški sinoć je od novinara saznala da ju je njen dečko Marko Marković prevario i našao novu djevojku, i to ni manje ni više bivšu zadrugarku Miljanu Arsić. Kada je ovo čula Mina najprije nije željela da povjeruje, a zatim je briznula u plač.

– Osjćam se odvratno, sve mi se vraća. Svjesna sam toga…sve mi se vraća. Kakva sam ja bila prema muškarcima, sve mi se vraća. Mislim da ovoga puta nisam zaslužila dok sam ovdje da mi se…ne znam što bi dobijala pozdrave i razglednicu, šolju. Okej, ako je tako, ja ću izaći odavde…

Poslije dugo vremena sam se za nekog vezala, neko mi se dopalo. Svi znaju koliko pričam o njemu i koliko mi je teško i koliko mi se sve ovo smučilo. Ako je to on uradio, to je njegov obraz. Ovo je mali šok za mene, ali kao što sam do sad bila bez njega, tako ću i da nastavim. Ja kad izađem, normalno da ću da ga zovem i vidjeću šta se dešava. Mislim da od prvog dana otkad je on izašao ništa mi nije padalo na pamet da uradim sa drugim muškarcem. Mama mi je napisala samo da ne pozdravljam nebitne ljude.

Ja sam ovdje iznijela svoj život, igrala se sa muškarcima, bila sam sa kim sam bila, način da se ja izborim sa nečim. Krenula sam da osjećam nešto, nisam se ni odvajala od njega, toliko zajedničkih tema. Kad pogledam neki klip gdje smo zajedno, ni ja ne vjerujem da sam imala tako lijepog muškarca pored sebe. Ovom prilikom ga pozdravljam i čekam ga na razgovor – rekla je Mina.

(Blic)

Prihvati notifikacije