Zabava

Buduća mama je SPREMNA: Ceca daje čak 4.000 EVRA ZA SNAJKIN POROĐAJ, evo šta je uračunato u to

Folk diva, Svetlana Ceca Ražantović, kako saznaje Blic, daje 4.000 evra za porođaj snajke Bogdane Ražantović koja bi trebalo da se porodi u privatnoj bolnici na Novom Beogradu. Bogdana i Veljko Ražnatović dobiti sina Željka.

Buduća mama je SPREMNA: Ceca daje čak 4.000 EVRA ZA SNAJKIN POROĐAJ, evo šta je uračunato u to
FOTO: P. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Porođaj će biti obavljen carskim rezom, a u cijenu usluge su uračunati i boravak na klinici, njega, lijekovi, obroci, ali ne i prisustvo oca i zaseban apartman, sve to se dodatno naplaćuje.

Kako dalje saznaje Blic, porođaj će obaviti isti ginekolog koji je porodio Cecu, doktor Milenko Proročić.

Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana Ražnatović porodi u „Narodnom frontu” u apartmanu gdje se rodio njen suprug Veljko, u posljednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promijenili su ovu odluku. Osjećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor. U dogovoru s njim, riješili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor Proročić koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom – kaže izvor upoznat sa situacijom kod Ražnatovića.

Prema njegovim riječima, kako se bliži dan porođaja, euforija u vili u Ljutice Bogdana sve je veća.

– Čini se da svi imaju tremu, na samo buduća mama. Veljko ne skida osmijeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da uzme unuka u naručje. Bogdana je uveliko spremna, torba za porodilište spakovana je od trenutka kada je ušla u deveti mjesec. Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija, koja je uveliko isplanirala svaki poklon – kaže izvor blizak porodici folk zvijezde.

Kutak za bebu je spreman, a kolevka koju je Ceca naručila da se izradi stigla je na vrijeme.

– S obzirom na to da će se Bogdana poroditi carskim rezom, moraće da ostane u bolnici nekoliko dana, gdje će imati negu sve vrijeme. Za to vrijeme u vili Ražnatovića će se slaviti. Zbog situacije s pandemijom još uvijek nije odlučeno da li će slavlje biti za širi ili uži krug prijatelja, ali je jedno sigurno – Ceca i Veljko već danima planiraju da dok se Bogdana bude porađala budu u njenoj blizini, a onda će usput osmisliti kako će dalje slaviti. Sada im je najbitnije da sve prođe kako treba.

Proročić je Ceci radio vantelesnu oplodnju

Folk zvijezda nikada nije krila da je uz pomoć medicine prvi put ostala u drugom stanju.

– Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam se opredijelila za program vantelesne oplodnje u bolnici „Narodni front“ kod doktora Milenka Proročića, koji je izuzetan stručnjak. Nisu me interesovale predrasude koje su u to vreme vladale u Srbiji, jer sam više od svega želela da dobijem dete – izjavila je Ceca jednom prilikom.

Prihvati notifikacije