Zabava

ČUJU SE SVADBENA ZVONA Sara Jo najavila da se udaje, pa poslala poruku budućem mladoženji

Pjevačica Sara Jovanović proteklih nedjelju dana bila je gošća na dvije svadbe.

Sara Jo i novi dečko
FOTO: M. SREJIĆ / RINGIER

Na jednoj je bila kuma, dok je druga bila u krugu porodice, a pratnja na oba svadbena veselja bio joj je emotivni partner Žiga.

Zbog jedne fotografije koju je sa svojim momkom postavila, mnogi su pomislili – udaje se Sara Jovanović.

Naime, na svadbi na kojoj su bili gosti ispoštovani su brojni srpski običaji, od kupovine i izvođenja mlade, nošenja barjaka i mnogih drugih, što je za Žigu vjerovatno novina.

Pročitajte još

Zato je uz njihov snimak sa svadbe pjevačica duhovito napisala:

“E moj Slovenac, nisi svjestan šta te čeka”,  što su njeni fanovi protumačili kao da se Sara Jovanović udaje ili da žarko priželjkuje da se uda, kao i da je jako zaljubljena u svog dečka.

Prstena na ruci još uvijek nema, ali nema sumnje da se iz ovoga vidi samo jedno. Pjevačica je čini se sigurna da je napravila dobar izbor i da je Žiga onaj pravi – za do kraja života, piše Blic.

Podsjetimo, Sara Jo, već duže vrijeme živi na relaciji Srbija – Slovenija, zbog izabranika Žige Sotlara, a kada je u Beogradu, komšije kažu da je često viđaju.

– Sara je divna, jako ljubazna, iako je uvijek u nekoj žurbi, stalno negdje zuji, kao i svi mladi, svaki put se javi, naravno sa osmijehom na licu. Pitamo je nekada u prolazu o nekim aktuelnostima na estradi, na šta nam uvijek šaljivo odgovori – rekla je jedna starija gospođa i dodala:

– Zbog toga se nisam iznenadila kada sam je srela u autobusu. Nije dozvolila da je popularnost poljulja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije