Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ČVRSTE SMO NA OCA” Kćerke Siniše Mihajlovića iskreno o rijalitiju i porodici

Zabava
Autor:

Foto A. Dimitrijević/RAS Srbija

Kćerke proslavljenog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića, Viktorija i Virdžinija, trenutno su dio najgledanijeg rijaliti programa u Italiji, a otkrivaju da njihov tata nije bio srećan zbog njihovog učešća.

Za potrebe čitave priče dvije lijepe i visoke djevojke visoke potpetice zamijenile su patikama, a udoban život prepustile su prirodi. Na odbačenom ostrvu gdje se dešava čitava radnja rijalitija ove djevojke boriće se da odnesu pobjedu. Prema komentarima mnogih, dvadesetdvogodišnja Viktorija i dvadesetogodišnja Virdžinija odlično su se snašle već poslije emitovanja prve emisije, piše Blic.

Foto: virgimih/Instagram

– Kada sam morala da odlučim da li da odem ili ne, bila sam veoma uznemirena jer nisam znala šta mogu da očekujem. Sada je odluka donesena, vjerujem da neće biti lako u borbi – rekla je Viktorija prije ulaska u rijaliti, dok je njena sestra poručila:

– Nikada ne bih prihvatila izazov bez sestre. Imam dvadeset godina, to je moje prvo iskustvo na televiziji i ovo je vrlo težak program, prije svega za nas koje smo najmlađe – dodala je Virdžinija u intervjuu za “La Gazeta delo sport”. Na pitanje koja će od njih dvije prva zaplakati, Virdžinija kaže:

– Ja, nažalost, ili na sreću, jer ne mogu dugo da držim u sebi – izjavila je Virdžinija, dok je Viktorija dodala:

– Vjerujte mi da plačem čak i kada slušam pjesme – kroz smijeh je poručila.

Na pitanje novinara kako ih je otac pustio da otputuju na zabačeno ostrvo one su rekle:

– Ljubomoran je, ali sada se već pomirio sa tim. Pokušao je kada smo bile male da nas drži na uzici, ali je poslije shvatio da je sa mnom postizao suprotan efekat pa je malo popustio – iskrena je bila Viktorija, dok je druga ćerka poručila:

– Izgleda grub, gotovo zao, ali je u stvari veoma senzibilan. U stanju je da sve drži u sebi: sada je, na primjer, uznemiren, osjeća se loše, ali ne govori ništa. Ljubomoran je, ali to ne pokazuje – poručila je mlada nasljednica Virdžinija i onda otkrila kako su uspjele da ga ubijede da učestvuju u rijalitiju, a tu im je pomogla i mama Ariana Mihajlović:

– Razgovarao je sa mamom i pozvao nekoga sa TV – rekla je Virdžinija, a potom je novinar upitao da nije možda zvao Berluskonija?

– Možda jeste (smijeh). U svakom slučaju, smirio se. I zamolio je da se ne svađamo među sobom, poručio je da bi to bilo veoma ružno i da ne odustajemo – iskreno je rekla dvadesetogodišnjakinja.

– Takođe nam je rekao da se lijepo ponašamo, da odgovorimo svakome ko nas usljed manjka poštovanja pita, ali da ne izgubimo mjeru. I da, da ne odustanemo. Ali mi smo čvrste kao on – istakla je Viktorija.

Inače, Viktorija i Virdžinija su veoma bliske, ali se po temperamentu i stilu života umnogome razlikuju. Starija studira psihologiju, povučena je, veoma osjetljiva, ali u slučaju da je iznervirate veoma je impulsivna, dok mlađa studira modu i kostimografiju na Rimskom univerzitetu, obožava društvene mreže, sposobna je da se prilagodi svakoj situaciji, ali uvijek traži pažnju, stoji na zvaničnom sajtu ovog rijaliti programa.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO