Zabava

Dačićeva snajka otkrila detalje veze sa njegovim sinom Lukom "Tjera me da nosim kratko, ne voli da sam ko baba"

Pjevačica Milica Jokić pričala je o detaljima veze sa Lukom Dačićem, sinom političara Ivice Dačića.

Dačićeva snajka otkrila detalje veze sa njegovim sinom Lukom "Tjera me da nosim kratko, ne voli da sam ko baba"
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Naime, Milica je već duže vrijeme u vezi sa Lukom, a sada je otkrila nepoznate informacije iz njihovog odnosa.

– Mi se baš dugo godina znamo, prije nego što smo ušli u vezu, upoznali smo se preko preijatelja, znamo se sigurno 10 godina. Ja sam dvije godine mlađa od njega, ja ima 23, a on će sada 25. Mislim da je više on mene simpatisao. Onda smo počeli da se viđamo malo češće i to nam je prijalo. Na jednom događaju smo se pojavili zajedno i sutradan su svi to objavili. Skoro tri godine smo zajedno – rekla je Milica.

Ona je otkrila šta najviše voli kod Luke.

– Meni se kod njega sviđa njegova iskrenost i upornost, to me je privuklo, a to je i najbitnije. Mislim da poštovanje i prijateljski odnos svako mora da ima. Djelujemo kao da smo u braku već 10 godina – rekla je Milica.

Pročitajte još

Pjevačica je otkrila oko čega se najčešće svađaju.

– Ja njemu zamjeram kašnjenje, on toliko dugo može da se sprema za nešto, da je to nevjerovatno. Sprema se više od mene i svake žene. Znamo da se pokačimo oko nekih gluposti, ali smo jako slični, kapiramo se. On studira ekonomiju trenutno – rekla je pjevačica.

– Što se tiče mog posla ne pravi nikakav problem, ima puno razumijevanja. Ja ponekad znam da ne spavam po 4 dana zbog posla. Nismo ni on ni ja ljubomorni, ali ima nekih trenutaka kada on nešto prokomentariše, a isto tako i ja. Kad ja obučem nešto predugačko, on mi kaže da izgledam kao baba i onda mi kaže molim te obuci nešto kratko – rekla je Milica, prenosi Republika.

Pjevačica je progovorila o braku i djeci.

– Nismo još razmišljali o tome. Između naših porodica postoji jedno veliko poštovanje. Oni su mene stvarno upoznali i znaju kakva sam osoba – izjavila je Milica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu