Zabava

DALEKO OD KAMERA Heri, Vilijam i Čarls su razgovarali nakon sahrane, trajalo je dva sata

Prinčevi Vilijam i Heri, te njihov otac Čarls nakon sahrane princa Filipa su dva sata razgovarali u dvorcu Vindsor, pišu britanski mediji.

DALEKO OD KAMERA Heri, Vilijam i Čarls su razgovarali nakon sahrane, trajalo je dva sata
FOTO: DANIEL POCKETT/EPA

Čarls je imao privatni razgovor sa svojim posvađanim sinovima nakon sahrane, a upućeni kažu da je to upravo ono što bi Filip želio. Njih trojica sastali su se daleko od kamera nakon subotnjeg televizijskog prijenosa ceremonije.

Navodno je Čarlsova supruga Kamila dvorac napustila sama sat vremena prije svog muža, koji je ostao sa sinovima. Izvori tvrde da je to podstaklo nadu da je to početak rješavanja problema između braće, prenosi Index.

Nagađa se da će Heri ostati u Londonu do srijede, kada kraljica obilježava 95. rođendan. Takođe je rekao da će se svom starijem bratu početkom jula pridružiti na otkrivanju spomen-kipa princeze Dajane u palati Kensington.

Podsjetimo, ovo je bio prvi susret braće nakon intervjua koji su Heri i Megan dali Opri Vinfri. U razgovoru je Megan optužila kraljevsku porodicu za rasizam, a Heri je rekao da su njegovi otac i brat zarobljeni u sistemu iz kojeg nemaju mogućnost izaći.