Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DETALJI PJEVAČICINE BURNE LJUBAVI Za jedan koncert Goce Tržan kupio je SVE KARTE

Zabava
Autor:

Foto M. Mitrović/RAS Srbija

Biznismen Dejan Dragojlović 2001. godine kupio je sve karte za koncert Goce Tržan u Sava Centru, kako bi njegova tadašnja djevojka pjevala samo njemu. To je bilo sve o čemu se pričalo tih dana, a posebno onda kad se nakon ove situacije oglasio njen bivši menadžer Gane Pecikoza, pa izneo tvrdnju da je “koncert za jednu osobu” bio marketinški trik.

– Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana poslije zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album “Želim da se promenim”. Radila sam utorak, srijeda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu – objasnila je Goca u emisiji “Iz profila” na Grandu.

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Goca i Gane Pecikoza prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pjevačice. Inače, Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

Podsjetimo, Dragojlović je privukao ogromnu pažnju medija kada je kao vlasnik jedne firme uhapšen u okviru akcije “Kraba”, zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju.

Godine 2016. Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO