Hronika

DETALJI SAČEKUŠE Žrtva već bila na meti ubice, napadač mu ispalio DVA HICA U GLAVU

Na parkingu ispred tržnog centra na Novom Beogradu danas oko 16 sati teško je ranjen Aleksandar Šarac (35), saznaje Blic.

DETALJI SAČEKUŠE Žrtva već bila na meti ubice, napadač mu ispalio DVA HICA U GLAVU
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Prema prvim informacijama, radi se o sačekuši. Kako se saznaje, Aleksandar se kretao ka svom automobilu kada mu je, za sada nepoznati napadač, ispalio dva hica u glavu. On je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar.

Aleksandar Šarac već je bio na meti profesionalnog ubice kada je 5. januara 2019. došlo do pucnjave na Banovom brdu kada je greškom ubijen Nebojša Marković, njegov zet. Tog dana Aleksandar je trebalo da krene na trening kao što to obično čini u to vrijeme, međutim ubica ga je zamijenio sa zetom Nebojšom.

FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ove pucnjave. U toku je uviđaj i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je blokirala i tržni centar i obavlja pretrese.

Na snazi je policijska akcija “Vihor” u potrazi za izvršiocem, a Novi Beograd je praktično blokiran.

Kasnije se saznalo da je Aleksandru za petama bio profesionalni ubica Čaba Der, odgovoran za više ubistava širom svijeta. Der se nalazi u zatvoru u Mađarskoj, piše Blic.