Politika

Dodik: MUP je jedan od stubova opstanka Srpske

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Darku Ćulumu i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, poželjevši ih mnogo uspjeha u izvršavanju veoma zahtjevnih policijskih zadataka.

Dodik: MUP je jedan od stubova opstanka Srpske
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

On je naglasio da je policija jedan od stubova opstanka Republike Srpske i garant njene bezbjednosti, kao i bezbjednosti svih njenih građana.

Želim da i u budućnosti radite profesionalno, realizujete zacrtane ciljeve i radite na jačanju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske kako bi njeni građani bili još bezbjedniji i sigurniji – naglasio je Dodik.

Srpski član Predsjedništva BiH posebno je naglasio da se na dan krsne slave, kao i svakog dana treba sjetiti 782 pripadnika MUP koji su ugradili svoje živote u temelje Republike Srpske i odati im dužno poštavanje.

– Još jednom svim pripadnicima MUP Republike Srpske želim srećnu slavu, kao i mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u privatnom i profesionalnom životu – poručio je Dodik.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske proslaviće sutra krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila.