Zabava

"DOK JE OVIH POLUŽENA, STARLETA" Janjuš se sramno brani nakon majinih šokantnih slika i tvrdnji (FOTO)

Starleta Maja Marinković tvrdi da ju je ljubavnik Marko Janjušević Janjuš tokom njihove burne afere tukao i psihički maltretirao, ali i tajno snimao tokom intimnih odnosa, dok je on pokušavao da se odbrani optužbi, pa otkrio da ulazi u "Zadrugu".

"DOK JE OVIH POLUŽENA, STARLETA" Janjuš se sramno brani nakon majinih šokantnih slika i tvrdnji (FOTO)
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Marko Janjušević Janjuš saopštio je da se nakon sedam godina braka razveo od svoje supruge Ene, koju je prevario u rijalitiju sa Majom Marinković.

Bivša učesnica Zadruge, Maja Marinković je na storiju objelodanila niz njihovih prepiski, kao i onih njegovih sa suprugom, zajedničke i golišave fotke iz kreveta, ali i poruke na kojima otkriva da mu je pozajmljivala novac.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Međutim, ona je danas rekla da je Janjuš tokom veze bio nasilan, kao i da ima slike na kojima se jasno vide modrice i ogrebotine. Janjuš se sada oglasio, rekao da večeras ulazi u Zadrugu, pa pokušavao da se odbrani i da demantuje Majine riječi, iako je ona pokazala i fotografije.

– Dok je ovih (polužena, polučovjek) koji, kao što sami napišu, starleta, pišu o meni svašta, ja ću se samo nasmijati i poželjeti vam jedan lep p***s da zamišljate kada večeras budete legli da spavate. Griješio jesam i griješiću cijeli život, ali me niko neće okriviti za ono što nije. Boriću se do kraja uz samo jedan slogan: “Bog oprašta ako se iskreno pokaješ i promijeniš – napisao je Janjuš na svom Instagramu i dodao:

– Što se tiče večerašnjeg ulaska i boravka narednih devet mjeseci pričaću samo istinu, pa kakva god ona bila. I još nešto, ovog puta ulazim kao slobodan muškarac, ali da se borim za ono što sam izgubio kao oženjen… Vratiće se Janjuš, onaj pravi Janjuš što je prije bio, da, onaj bez starleta – poručio je on, prenosi Blic.