Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DOVEDITE MI KĆERKU” Darko Lazić doživio emotivni slom, GRCAO U SUZAMA

Društvo
Autor:

Foto: Predrag Dedijer/RAS Srbija

Darko Lazić doživio je emotivni slom nakon višesatne operacije noge u srijedu! Pjevač je nakon buđenja iz anestezije urlajući dozivao kćerku Lorenu, molio je da mu je dovedu kako bi je zagrlio i poljubio, nakon čega su ljekari morali da reaguju i da mu daju lijek za smirenje.

Nakon dvije sedmice provedene u KBC Zemun, ljekarski tim donio je odluku da je Darko spreman za najkritičniji zahvat – operaciju noge, kada su mu ugradili vještački kuk, kao i klin na butnoj kosti.

Intervencija je trajala šest sati i bila je veoma komplikovana, baš kao i pjevačevo stanje kad se probudio. Lazić je teško podnio povratak u realnost i doživio je emotivni krah. Čim je otvorio oči, počeo je da doziva Lorenu i veoma se uznemirio, zbog čega je osoblje moralo da reaguje.

– Darko veoma teško psihički podnosi sve što mu se desilo. Često bunca, spominje svoju porodicu, doziva vjerenicu Marinu i kćerku, ali nikada do sada nismo vidjeli ovako nešto. Čim se probudio, počeo je da doziva Lorenu. Najprije je molio medicinsku sestru da je pozove video-pozivom kako bi je vidio, a kad mu je ona objasnila da ne može, počeo je da kuka. Krenuo je da plače i da vrišti, bilo je užasno i jezivo, ne znam odakle mu tolika snaga nakon svega. Orila se intenzivna njega, svi pacijenti u sobama pored su mogli da ga čuju i svi su bili u čudu. Nikad takav zvuk nisam čula – priča izvor iz bolnice i dodaje da je Lazić zahtijevao da mu dovedu kćerku.

– Prvo smo pomislili da ga nešto boli, što je nemoguće, jer mu se daju lijekovi protiv bolova, a onda smo shvatili da su mu se pomiješale emocije. Jecajući je govorio: “Dovedite mi moju Lorenu! Moram da je vidim! Da li ona zna da sam ja u bolnici, kako je to podnijela”?

Sestra je pokušala da ga umiri i rekla mu je kako će mu porodica sve objasniti čim malo dođe sebi, a njega je tada uhvatila panika i nastavio je da urla.

– Moram što prije da ozdravim! Moram zbog moje kćerke da budem dobro. Da li ona pita za mene? Nije me valjda zaboravila? Ako jeste, ja ću umrijeti, ne treba mi život – nastavlja izvor i otkriva da je tada Lazić počeo da crveni u licu i da se gubi, pa je medicinska sestra pozvala doktora, piše expresstabloid.ba.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO