Hronika

DRAMA Zapaljen automobil Ajle Sadiković koja je nedavno iz "tetejca" ranila supruga

U ulici Orahov brijeg u Vogošći kod Sarajeva zapaljen je „reno megan“, koji je koristila Ajla Sadiković, pripadnica Oružanih snaga BiH, koja je nedavno puštena na slobodu, nakon što je 24. juna u sarajevskom naselju Ciglane iz “tetejca” ranila supruga Denisa Sadikovića.

DRAMA Zapaljen automobil Ajle Sadiković koja je nedavno iz "tetejca" ranila supruga
Foto: Čitalac-Avaz/RAS Srbija

Ajla Sadiković je potvrdila ovu informaciju, ali nije željela iznositi detalje. Kako se može vidjeti na fotografiji koju je Avazu ustupio čitalac, vozilo je skoro u potpunosti izgorjelo.

Ona je ranije ispričala da ju je maltretirao suprug. Kritičnog dana Denis je, prema njenim riječima, u jednom momentu desnom rukom zamahnuo prema leđima.

Pročitajte još

Isprepadana Ajla pomislila je da njen suprug ima pištolj za pojasom. U strahu da će je na kraju i ubiti, izvukla je svoj “tetejac” iz tašne i ispalila hitac. Ajla je svog supruga i dok su bili u vanbračnoj vezi prijavljivala zbog nasilja.

Nedugo poslije oglasio se i Denis koji je tvrdio da nije siledžija i da ga je varala Ajla. Posljednjeg dana avgusta u naselju Alipašino Polje nepoznata osoba je pucala na Denisa.

Scroll Up